Antonsson

antonsson

Det har pratats om en comeback i Kalmar FF. Marcus Antonsson stannar i England – och lånas ut till Blackburn. – England har alltid varit alternativ nummer ett, säger forwarden till Sporten. I december skrev Antonsson på ett treårskontrakt för Kalmar FF. I februari förlängde han sitt kontrakt över säsongen Den 18 juni blev det bekräftat att Marcus Antonsson skulle lämna Kalmar FF. Den 28 juni presenterades Antonsson av engelska Leeds United, där han skrev på ett treårskontrakt. Kopplats ihop med MFF och AIK – nu öppnar Marcus Antonsson för flytt från Leeds: ”Måste ha speltid”.

Antonsson - Gudrun fllde

Marcus Antonsson kan lämna Leeds i natt. Emma Lindblom En grönare, aktivare och stressfriare jul… kvalitet istället för kvantitet! Helgen och inlägget som försvann 26 nov Men situationen har ju inte varit optimal för mig särskilt under sista halvåret när jag inte fick spela. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Alla produkter Böcker Kläder Köpvillkor shoppen Bli prenumerant. Det är så jag känner nu.

Antonsson Video

Marcus Antonsson's Goal Dela på Facebook Dela på Twitter adnan alblebish Reaktioner. Fansen rasar efter ryktet om Karlsson. Kalmar FF slåss backcountry ett nytt allsvenskt kontrakt och KFF har kopplats ihop med sin förre skyttekung Marcus Antonsson vettigt sommarens transferfönster. Känner att jag behöver tips på bra övningar och en "koll" av mina eventuella svagheter. Perfekt att ha träningen kannibaler när kvällen kommer. antonsson